Tuesday, 7 October 2008

cuti,raya, dan exam

selamat hari raya! raya mmg best, seminggu cuti mmg beraya sakan.menziarah, duit raya, jumpa saudara mara,semuanya best...lepas seminggu cuti, start la nak kena pikir balik pasal study dan final exam yg akan menjelma dlm masa satu bulan ni... hai..hari ni baru hari kedua, dah stressed out.mana taknya, byk giler yg nak kena difahamkan dan dihafal...tadi ada tutorial, rasa mcm nak menangis je kat dalam kelas tadi...soalan true false punya hal la ni...bukan x reti nak jawab..tau fakta, tapi apa yg saya faham bila saya baca soalan dan jawapan tu, x sama dgn apa yg lecturer expect...sedihnya...sos!!help me!! ya allah, berilah kekuatan kepada hambamu yg lemah ini...

No comments:

Post a Comment