Thursday, 13 November 2008

ceritera di kala exam

salam saje je nak share..waktu2 exam ni mcm2 la ragam kawan2.bak kata cikgu rahim, layan je la musim2 exam ni..hehe semalam exam anatomy, so, malam sebelum tu biasa la semua org revise balik.yg paling saya kesian ada sorang kawan ni, tension sampai baca buku pun x masuk.dia kira antara top student jugak la.so, pada saya yg jarang2 score ni, saya rasa mesti dia dah ready,x yah la baca teruk2..x sangka pulak dia tension..sampai menangis la jugak..kesian...tgh2 study, dia telefon kawan, cakap dia tension.pastu macam2 jugak la diorang sembang.x delah curi dengar, tapi terdengar la jugak..hehe.. kesian la kat dia, mungkin pressure besar. people have high expectation on her. satu sebab dia top student masa sekolah, pastu, parents dia pun doktor..tu yg lagi menambah tension... as for me, as long as my parents don't show a tensed face when i told them my result, i'll be happy..hehe..except if i failed..tapi x lah se'tension' org lain...alhamdulillah.. p/s:petang ni exam hubungan etnik, pastu isnin ada physio...semoga kami dapat jawab dgn baik..amin..

No comments:

Post a Comment