Friday, 31 October 2008

separuh masa kedua semester pertama

naik 2nd year ni, mcm2 kitorang buat..busy...walaupun x lah sesibuk senior 4th year.. saja2 letak gambar2 ni...mcm2 dah kitorang buat sama2..i can't think myself at other places with anybody else other than you guys!!3rd batch rocks!!hehe

Sri Pandan -->IPB --> Glenview

penat jugak..but thanks to our male classmates they made things a lot easier for us!

lawatan sambil belajar ke parlimen.. first time pergi beraya ramai2...korang mmg best la.. beraya kat rumah dr azila 2 jam perjalanan..kalau balik rumah pun sampai...hehe byk je lagi gambar yg best2..tapi ni jelah dulu setakat ni... "kawan yang baik adalah kawan yang membawa kita kepada kebaikan,tapi kawan yang lebih baik adalah kawan yang menunjukkan keburukan kita agar diperbetulkan" Thank you Allah for these good friends you gave.May we all be successful in this world and hereafter..amin..

No comments:

Post a Comment